Rónatabak sajtószoba

Sikeres volt a Tabak Expo 2023

Kedves Olvasónk!

Őszi sajtószobánk aktuális témája az egyik rangos Trafikos Szövetség esemény. Igyekszünk majd pár olyan fontos eseményről beszámolni itt a „sajtószobánkban”, ami büszkeséggel tölti el kollégáink mindennapjait, és amivel hozzájárulhatunk a Trafikosok szakmai életéhez.

Idén november 7-én már 5-dik alkalommal rendezték meg az MDKSZ által szervezett Tabak Expo eseményt. Mi, a Rónatabak Kft. ismét jelen voltunk ezen a közösségteremtő napon, és idén is eredményes rendezvényt tudhatunk magunk mögött. Erről az Exporól jegyzünk fel pár gondolatot Kedves Olvasó – remélve, hogy jövőre újra Velünk lesz, és talán résztvevőként is üdvözölhetjük majd!

A Tabak Expo-n – hazánk legnagyobb dohány-kiskereskedelmi seregszemléjén – idén újból felsorakoztak a kiállítók. Az elmúlt évek sikertörténete 2023-ban is megmutatta magát, és bebizonyította, hogy a trafikrendszer prosperáló. Az eredményességhez mi, a Rónatabak Kft. szintén hozzájárultunk, és 3 látványos standdal szolgáltuk ki az érdeklődő közönséget. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is készültünk különböző értékesítési csomagajánlatokkal, illetve megteremtettük, hogy Vendégeink / Leendő partnereink nyugodt körülmények között megbeszéléseket kezdeményezhessenek, és mindeközben elfogyaszthassanak egy finom, meleg Tchibo kávét.

Ilyenkor lehetőségünk nyílik partnereinkkel informálisan kapcsolódni, ezzel erősíteni az együttműködésünket. Az Expo erős szakmai programjai között nálunk megtalálhatta a Vendég a közvetlen együttműködő kiszolgálást, mely után interaktív játékkal és nyereményekkel gazdagítva térhetett haza.

Apáti Béla elmondása szerint a szakma krémje jelen volt, nekünk kiállítóknak csak az volt a feladatunk, hogy erősítsük a közös siker útját, és legyünk büszkék magunkra. Az Expo most sem múlhatott el egyéb díjak nélkül, és külön öröm volt számunkra az a felismerés, hogy az „Év Felelős Trafikosa” díjat (melyet tavasszal az MDKSZ indított pályázati úton) olyan tagok nyerték, akikre mi is büszkén szavaztunk.

További öröm volt számukra, hogy a Hell Energy Magyarország Kft., a Trafikosok Lapja, és vállalatunk által felajánlott wellness hétvégét olyan őszinte meghatódottsággal vette át a nyertes, amiért méltán gondolja azt a szakma, hogy ezért érdemes dolgozni, és adni.

Összességében elmondhatjuk, hogy az elmúlt 10 év itt a Trafikosok szövetségében és együttműködésében elindított egy hosszú pályát a szakmában, és mi, a Rónatabak Kft. azon vagyunk és leszünk a jövőben egyaránt, hogy ennek a szakmának megfeleljünk, és minél eredményesebb munkát tudhassunk majd a hátunk mögött.

Expo, kiállítás lesz jövőre is, Mi ott leszünk és várjuk vissza Önt kedves Olvasó, új élményekkel!

Üdvözlettel,

a Rónatabak Kft. csapata

Share This